Kultura e shqiptareve rreth politikes

Gjate koheve te fundit, ne vecanti pas fushatave zgjedhore te 2009 dhe kesaj te 2011 jane vene re organizime ne protesata paqesore ose jo te popullit shqipatr si nje shenje reflektimi ndaj politikes. Duke u nisur nga sjelljet e vete popullit shqiptar po edhe nga sjelljet dhe reagimet e politikaneve, mendoni se ne jemi nje popull i kulturuar lidhur me reagimin politik???

Advertisements
This entry was posted in Sport. Bookmark the permalink.

One Response to Kultura e shqiptareve rreth politikes

  1. Mendoj se ka shume vend per tu ndrequr ne kete drejtim…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s